Bygg & Renovering

Vi erbjuder dig ett brett utbud av byggtjänster för både nybyggnation och renovering för dig som är fastighetsägare.

Nybyggnation

Bygg nytt med oss på Villa Total Construction. Vi bygger kommersiella fastigheter, offentliga lokaler och bostäder. Alltid hållbart och miljövänligt.

Renovering

Är dina fastigheter i behov av renovering? Vi på Villa Total Construction är expert på ROT och har totalrenoverat över 1200 lägenheter. Rusta upp dina lokaler och fastigheter med oss.

Nybyggnation

Är du intresserad av att bygga nytt? Vi på Villa Total Construction bygger allt ifrån fabriks-och lagerlokaler till flerbostadshus. Vi hjälper er hela vägen från ritbordet till färdigt projekt. Våra duktiga ingenjörer, konstruktörer och projektledare har mångårig erfarenhet i branschen och av lyckade projekt. Det gör att vi kan håller byggtiderna, erbjuda en smidig process för dig som beställare och alltid leverera en riktigt hög kvalité.

Renovering

Vi erbjuder förstklassig renovering av badrum, kök, lokaler, och totalrenovering av bostäder. Vi är expert på ROT och har under åren totalrenoverat över 1200 lägenheter. Snabbt, prisvärt, miljövänligt och med hög kvalité jobbar vi i hela Stor-Stockholm och mälardalen. Kontakta oss för mer information eller kostnadsförslag.

Vill du veta mer? Kontakta oss