Tjänster

Vi erbjuder dig ett brett utbud av byggtjänster för både nybyggnation och renovering för dig som är fastighetsägare.

Nybyggnation

Bygg nytt med oss på VT Construction. Vi bygger kommersiella fastigheter, offentliga lokaler och bostäder. Alltid hållbart och miljövänligt.

Renovering

Är dina fastigheter i behov av renovering? Vi på VT Construction är expert på ROT och har totalrenoverat över 1500 lägenheter. Rusta upp dina lokaler och fastigheter med oss.

Fibergrävning

Genom vårt systerbolag VT Projekt genomför vi grävning och läggning av rör för dragning av fiber. Som Nätägare så ska ni inte tveka att kontakta oss när det är dags att ansluta nya områden till era fibernät!

Underentreprenad

Behöver ni någon som kostnadseffektivt och med hög kvalitet utför delar i er entreprenad? Vi utför köksnickerier, byggarbeten, putsning, gipsentreprenader m.m. som underentreprenör till en beställare eller en generalentreprenör. Ta din entreprenad i mål med oss.

Stambyte

Är det dags för stambyte i  era fastigheter? Vi kan erbjuda er ett kostnadseffektivt stambyte som totalentreprenad eller utförandeentreprenad.  Säkerställ funktionen i era fastigheter med oss.

Nybyggnation

Är du intresserad av att bygga nytt? Vi på Villa Total Construction bygger allt ifrån fabriks-och lagerlokaler till flerbostadshus. Vi hjälper er hela vägen från ritbordet till färdigt projekt. Våra duktiga ingenjörer, konstruktörer och projektledare har mångårig erfarenhet i branschen och av lyckade projekt. Det gör att vi kan håller byggtiderna, erbjuda en smidig process för dig som beställare och alltid leverera en riktigt hög kvalité.

Renovering

Vi erbjuder förstklassig renovering av badrum, kök, lokaler, och totalrenovering av bostäder. Vi är expert på ROT och har under åren totalrenoverat över 1500 lägenheter. Snabbt, prisvärt, miljövänligt och med hög kvalité jobbar vi i hela Stor-Stockholm och mälardalen. Kontakta oss för mer information eller kostnadsförslag.

Fibergrävning

Vi genomför fibergrävning i hela Sverige och erbjuder våra beställare effektivt styrning med god planering och väldokumenterad uppföljning. Kontakta oss för mer information eller kostnadsförslag.

Underentreprenad

Vi erbjuder förstklassig renovering av badrum, kök, lokaler, och totalrenovering av bostäder. Vi är expert på ROT och har under åren totalrenoverat över 1200 lägenheter. Snabbt, prisvärt, miljövänligt och med hög kvalité jobbar vi i hela Stor-Stockholm och mälardalen. Kontakta oss för mer information eller kostnadsförslag.

Stambyte

Med god tidplanering och fokus på miljö, arbetsmiljö och kvalitet levererar vi stambyten som lever upp till kundens förväntningar. Det ska vara kostnadseffektivt för beställaren men också tidseffektivt för de boende. Kontakta oss gärna för mer information eller för kostnadsförslag på era projekt.

Vill du veta mer? Kontakta oss